Mijn favorieten

Nieuws

Natuurontwikkeling na 6 jaar afgerond door middel van kavelruil Kooijdijk- Zandpad
Geplaatst op: 6 mei 2019
Er is een win-win-winsituatie bereikt in kavelruil Kooijdijk- Zandpad. De schadeberekeningen op basis van onteigening, de financiële begrotingen, aan- en verkoop, taxaties van betrokken boerderijen en land, alsmede de onderhandelingen met de Provincie en tussen partijen is ons werk in deze zaak geweest.
Felicitaties voor camping Polderflora
Geplaatst op: 17 april 2019
Vorig jaar hebben wij de verkoop van de camping Polderflora in Alphen aan de Rijn begeleid. Dinsdag 16 april lazen we in het AD Groene Hart dat zij komend paasweekend helemaal zijn volgeboekt! Wij feliciteren de campingeigenaresse Jeanette Dijkshoorn en wensen haar voor komend weekend en komend kampeerseizoen veel succes toe!
Succesvolle verkoop; woonboerderij binnen 2,5 week verkocht!
Geplaatst op: 17 april 2019
2,5 week na de start van de verkoop was de woonboerderij onder voorbehoud verkocht! Bij de Koning en Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid al bijna 60 jaar voorop. En je mag het niet over jezelf zeggen, maar ik ben trots op De Koning& Witzier. Omdat elke collega zijn/haar vak goed beheerst, kunnen we in korte tijd zoveel succes boeken!
Los land in trek!
Geplaatst op: 11 april 2019
In het afgelopen voorjaar is op veel plaatsen los land van eigenaar verwisseld. Zo verkochten we percelen grond in Lopik, Leimuiden, Baambrugge, Zevenhoven, Bodegraven, Streefkerk en Alphen aan den Rijn. De prijzen van het los land liggen ongeveer op hetzelfde niveau als een jaar geleden. Het blijkt toch een tendens dat agrarische ondernemers graag grond aan hun bedrijf toevoegen.
Uitspraak fosfaatrechten in pachtverhoudingen
Geplaatst op: 26 maart 2019
Het Hof doet nieuwe uitspraken over fosfaatrechten in pachtverhoudingen
Prijsontwikkeling van de melkveefosfaatrechten
Geplaatst op: 14 maart 2019
Prijsontwikkeling van de melkveefosfaatrechten
Familie Endlich; een succesvolle onteigeningszaak
Geplaatst op: 13 maart 2019
Familie Endlich; een succesvolle onteigeningszaak
De Koning & Witzier scoort!
Geplaatst op: 12 september 2018