Lange Meent 5 Everdingen

Prijs op aanvraag 

Dit agrarisch object is verkocht
Centraal gelegen (bedrijfs)locatie op ruim perceel met diverse mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een locatie waar uw werk en wonen kunt combineren? Zoekt u ruimte voor uw onderneming? Aan de Lange Meent 5 bent u helemaal op het juiste adres!

Gelegen in het landelijk gebied, nabij de A27 en A2. Woonhuis met bijgebouwen op een perceel van bijna 3 ha. Het adres hoort bij het dorp Everdingen, wat is gelegen in de noordoosthoek van de 'Vijfheerenlanden' en grenst aan de provincies Zuid-Holland en Gelderland. Het is een landelijk dorp dat sinds de gemeentelijke herindeling met nog enkele andere dorpen onder de gemeente Vianen valt. Het dorp Everdingen is in de omgeving voornamelijk bekend om zijn fort met de gelijkluidende naam 'Everdingen'. Dit fort is in 1849 gebouwd en heeft thans de militaire functie verloren.

In het dorp bevindt zich een basisschool. Voor uw boodschappen en de middelbare scholen bent u aangewezen op Culemborg of Vianen. Deze steden verzorgen een centrumfunctie voor een brede regio. Het winkelaanbod is hierop aangepast. U zit zeer centraal in Nederland, want u bent ca. 30 autominuten verwijderd van Utrecht, Den Bosch en Tiel, ca. 45 autominuten van Amsterdam en Rotterdam.

Woonhuis
Aan de voorzijde van het perceel vindt u de bedrijfswoning (semi-bungalow) met siertuin en veel parkeermogelijkheid. De woning beschikt over een woonkeuken, landelijk ingericht, met oven, vaatwasmachine, veel kastruimte en genoeg ruimte om een eettafel te plaatsen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. Het huis beschikt over een eenvoudige badgelegenheid met wastafel en douche op de begane grond, een tweetal slaapkamers (tevens op de begane grond), toiletruimte en een lichte, ruime woonkamer. De meterkast en trapopgang bevinden zich in de hal. De verdieping beschikt over een overloop en nog 2 slaapkamers.

Het bouwjaar van de woning is 1967. Het dak is geÔsoleerd. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas. In de woonkamer bevindt zich een gashaard, verder bevinden zich in diverse ruimtes gasgevelkachels

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een siertuin. Hier kunt u een zitje creŽren en genieten van de aanwezige bloemenpracht, diverse struiken en bomen.

Bedrijfsruimte en erf
Achter de woning staat de voormalige veeschuur (ca. 30 x 9 mtr.). Het voorste gedeelte van deze schuur wordt gebruikt als werkplaats en garage. Het overige gedeelte beslaat een was- en bergruimte, wagenstalling en daarnaast een veestal met roostervloer. Aangebouwd is een afdak van ca. 5 x 26 meter.

Het erf is grotendeels verhard. Er zijn 2 verharde ontsluitingen naar de openbare weg toe. Het perceel grasland naast de woning heeft ook een eigen ontsluiting richting de openbare weg.

Aan de oost- en noordzijde van het erf is er nog ca. 2 ha. grasland. Eventueel met minder/zonder grond te koop.

Grote schuur
De grote schuur (ca. 40 x 20 mtr. met aanbouw ca. 60 m≤), achter op het erf, is in steen uitgevoerd. De vloer is overwegend van klinkers. Het dak en een gedeelte van de gevels zijn voorzien van abc-golfplaten. Deze schuur is voorzien van een grote roldeur aan de voorzijde en schuifdeuren aan de achterzijde. Vooraan is naast een werkplaats (met zolder) een kleine kantine gesitueerd.

Berging, produktieruimte, stalling van machines of zelfs een binnen rijbak: praktisch alles kan hier ingevuld door de vrije overspanning.

Bestemmingsmogelijkheden
Het vigerende bestemmingsplan is Landelijk Gebied, vastgesteld op 14 december 2010. De bestemming ter plaatse is Bedrijf met een nadere aanduiding "agrarisch technisch hulp- en toeleveringsbedrijf" uit ten hoogste milieucategorie 3.1.

De gronden mogen worden gebruikt voor agrarisch verwante of niet-agrarische bedrijven uit de milieucategorie 1, 2 en 3.1. En, met een (extra) omgevingsvergunning tot twee categorieŽn hoger, voor zover de aard en invloed op de omgeving vergelijkbaar is. Als bijlage 2 bij het bestemmingsplan is een lijst opgenomen "Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'". U kunt die vinden via www.ruimtelijkeplannen.nl of aanvragen bij ons kantoor.

Enkele voorbeelden: groothandel en opslag, bouw- of aannemersbedrijven, verhuurbedrijf, agrarisch loonbedrijf, plantsoenendienst/hoveniersbedrijf, etc.

De maximale toegestane oppervlakte bebouwing bedraagt 1.400 m≤, eventueel 15% te vergroten via vrijstelling/omgevingsvergunning.

Nadere informatie en/of een bezichtiging? Hiervoor kunt u contact opnemen met Peter Jan de Jong, De Koning & Witzier Makelaars, vestiging Leerdam via (0345) 744 074 of leerdam@koningwitzier.nl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
TIARA_WOONOBJECT
Nevenbestemming
bedrijf, niet agrarisch
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 90 a 35 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vianen
Sectie
G
Perceel
591
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Vianen
Sectie
G
Perceel
590
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Vianen
Sectie
G
Perceel
176
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken