Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Geerweg 57 Ter Aar

Vraagprijs € 1.295.000 k.k.

Dit bedrijfsobject is verkocht
Bouwjaar
1900
HORECA, BEDRIJF en WONEN. Het complex aan de Geerweg 57, heeft binnen het bestemmingsplan mogelijkheden voor:
- Horeca tot en met categorie 1 (o.m. een restaurant voor 50 personen, klein hotel, B&B of bistro)
- Bedrijfsactiviteiten in de categorieŽn 1 en 2
- Wonen

Horeca:
Het achterste gedeelte (noordzijde) van de sfeervolle rietgedekte boerderij heeft een aparte entree met garderobe dat toegang geeft tot een multifunctionele horecaruimte van 9,65 x 8,83 vierkante meter (voor 50 personen) met een bar, een kleine keuken en separate dames- en heren toiletten. De woning (aan de zuidzijde) heeft een dubbelbestemming en mag worden gebruikt voor wonen als ook voor horeca.

Bedrijfsactiviteiten:
Aan de oostkant is een aanbouw van 26 bij 5.45 meter met de bestemming "Bedrijfsactiviteiten in de categorieŽn 1 en 2". Deze aanbouw is een staalconstructie en kan op elk gewenste of benodigde wijze worden ingericht. Momenteel bevinden zich hier o.a. drie functioneel ingerichte kantoorruimten en een kleine aparte gym. De vrije zolder is nu in gebruik als berging, maar kan tevens worden gebruikt als bedrijfsruimte.

Wonen:
De woning aan de voor (zuid)zijde omvat een gecombineerde woon- en eetkamer van 10 bij 9 meter met een grote haardpartij en een open opkamer die thans gebruikt wordt als zitkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de twee badkamers, vijf slaapkamers.

Het perceel van ca. 4.200 vierkante meter is gelegen net buiten de bebouwde kom van Ter Aar. Het ligt midden in een landelijk en waterrijk gebied in de Randstad. De locatie is goed te bereiken vanuit Amsterdam (30 km), Leiden (17 km), Amstelveen (25 km), Alphen aan den Rijn (8 km) en Utrecht (48 km).
Het perceel wordt omsloten door de Geerweg en Reigersbos. Aan beide wegen heeft het een eigen toegangsweg.

De langgerekte en rietgedekte boerderij vormt het hart van het perceel. Het is grondig gerenoveerd en modern ingericht met behoud van klassieke stijlelementen, zoals een monumentaal balkenplafond, klassiek betegelde vloeren in de hal, een half open keuken in het woongedeelte met AGA cooker en ouderwetse raampartijen die uitzicht bieden op een prachtige tuin.

Het gebouwcomplex wordt gecompleteerd door een aangebouwde garage en een grote vrijstaande houten schuur met veel bergmogelijkheden en een overdekte carport. Het parkeerterrein biedt plaats aan omstreeks 20 auto's.
De gebouwen worden omringd door een goed onderhouden tuin met grasperken en waardevolle oude bomen, waaronder 3 rode beuken. Het perceel is geheel omgeven door water en aan het einde van de tuin heeft men vanaf een vlonder uitzicht op een eilandje in een mooie waterpartij.

Het perceel biedt volgens het bestemmingsplan dus ruime gebruiksmogelijkheden. Het perceel heeft bij de woning momenteel een zogenoemde W1-bestemming voor bewoning door ťťn gezin. Dubbele bewoning, bijvoorbeeld met medebewoners of familieleden die mantelzorg behoeven, is ook mogelijk ťn toegestaan. Met zijn huidige inrichting is het perceel uitermate geschikt voor wonen in combinatie met horeca / bedrijfsactiviteiten.

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Jan Kok.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Horecapand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Horeca

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
627 m²
Opp horeca
400 m²
Perceel
4.200 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ter Aar
Sectie
D
Perceel
1516
Oppervlakte
4200 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken