Mijn favorieten

Blog

Duurzame energie op uw grond? Laat u duurzaam adviseren door De Koning en Witzier!
Geplaatst op: 10 april 2019
De Koning en Witzier makelaars en onteigeningsdeskundige heeft specialistische kennis over grond. Met deze specialistische kennis kunnen wij u adviseren wanneer u te maken krijgt met duurzame energie op uw grond, zoals een windmolen of zonnepark. Het is nogal wat; een windmolen van gemiddeld 100 meter hoog of een aantal hectare zonnepanelen én dat op uw grond.
Lees meer...
Melkveehouders hebben vertrouwen in de toekomst!
Geplaatst op: 4 april 2019
Deze blog gaat in op de bevindingen van Agrimatie over de melkveehouderij in het jaar 2018. Een bijzonder jaar want ondanks dat het saldo van de melkveehouderij daalde, steeg de stemming en het vertrouwen van de melkveehouders.
Lees meer...
Kleiner wonen 5 tips
Geplaatst op: 25 maart 2019
Stel: u woont in een vrijstaand huis, of een woonboerderij. Uw kinderen zijn inmiddels uit huis en u wordt ouder.  Op een dag overweegt u om kleiner te gaan wonen.  Het valt meestal niet mee om los te komen van het huis, de fijne herinneringen, de tuin en de locatie waar u mogelijk al langer woont. En om al deze zaken ‘in te ruilen’ voor een kleinere woning met minder of wellicht helemaal geen tuin. Waar moet u nu op letten bij het maken van zo’n grote stap? Wij geven u 5 tips.
Lees meer...