De Koning & Witzier is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in agrarische objecten. Bent u van plan uw agrarisch bedrijf te verkopen? Wij hebben ervaring in de verkoop van land, akkerbouwbedrijven, kwekerijen, maneges, veehouderijen, melkveebedrijven en paardenhouderijen? U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten om uw verwachtingen van de verkoop te overtreffen.

Agrarisch bedrijf verkopen? Uw verkoopmakelaar

Wij zijn al jarenlang specialist in de agrarische bedrijven, en hebben daardoor een groot netwerk. Wij weten waar op gelet moet worden bij een aankoop en waar knelpunten kunnen zitten. Met al onze kennis en veel plezier begeleiden wij u.

Wilt u landbouwgrond verkopen of bent u betrokken bij een kavelruil, dan kunt u bij onze makelaars terecht voor advies. Wij zijn volledig op de hoogte van de regionale en landelijke marktontwikkelingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Makelaars thuis in agrarische objecten

De Koning & Witzier is een makelaarskantoor met meer dan 57 jaar ervaring in de verkoop van agrarische objecten. Bent u van plan uw agrarisch bedrijf te verkopen? We begeleiden u door alle fases in het verkoopproces en helpen u eventueel bij de aankoop van een ander object. Onze 6 zekerheden:

Eerlijk advies
Vindbaar in heel Nederland
Succesvolle verkoopstrategie
Persoonlijke aandacht
Volledige ontzorging
Het best haalbare resultaat

Uw bedrijf verkopen?

Wilt u uw agrarisch bedrijf (binnenkort) verkopen en bent u benieuwd naar onze ideeën om een goede verkoop te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen!
Agrarisch bedrijf verkopen