UW BEDRIJF VERPLAATSEN OF STOPPEN VOOR STIKSTOF?

Of stikstof nu wel of niet een ‘echt’ probleem is, daar zijn de meningen over verdeeld. Grote gevolgen heeft de stikstofproblematiek in ieder geval wel! Inmiddels zijn de provincies gestart met het uitkopen van boerderijen. Met name boerderijen nabij Natura 2000 gebieden hebben veel interesse van de provincie.

Veel is er nog onduidelijk, maar toch! Het aankopen van een boerderij zal met volledige schadeloosstelling zijn, zegt men. Dit is dus net zoals bij een onteigeningszaak. Als onteigeningsdeskundigen weten wij uit ervaring hoe ‘bedreigingen’ omgezet kunnen worden in ‘kansen’! Misschien bieden de opkoopregels van de overheid u juist kansen?!

ADVIES:

Als u ook de mogelijkheden van de opkoopregeling wilt beoordelen, laat u dan bijstaan door een ervaren onteigeningsdeskundige. Wij zijn naast agrarisch makelaar ook deskundige onteigeningsbegeleiders.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Bel ons of stuur een mail en een specialist neemt contact met u op! Onze 7 (!) agrarisch makelaars gaan graag voor u aan de slag!

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?