Hoe het begon!

Augustus 1962, het moment dat De Koning & Witzier wordt opgericht. Toen nog onder een andere naam: Van ’t Hof en De Koning. Wij van De Koning & Witzier verrichten dus niet alleen al 57 jaar met plezier ons werk, maar ook volgen we al 57 jaar de agrarische ontwikkelingen op de voet. Wij kunnen u dus deskundig adviseren in tal van situaties, zoals bij de aan- en verkoop van onroerend goed en fosfaatrechten, onteigeningszaken, bedrijfsverplaatsing en emigratie et cetera.

Bij De Koning & Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid al meer dan 57 jaar voorop, en dat is onze klanten in de agrarische sector niet onbekend gebleven: we hebben een loyale klantenkring.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van taxaties, juridische, financiële en fiscale zaken. Zo nodig werken we samen met externe deskundigen. Hierdoor kunnen we u een complete en kwalitatief hoogstaande dienstverlening aanbieden. Al uw belangen op het gebied van onroerend goed worden zo optimaal behartigd.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van taxaties, juridische, financiële en fiscale zaken.

Bekijk ons team
Agrarisch bedrijf verkopen

De Koning & Witzier heeft ervaring in uw dagelijkse praktijk. Als geen ander weten we wat voor u belangrijk is, met welke wetten en regelgeving u te maken heeft en voor welke problemen u kunt komen te staan. Dat praat een stuk makkelijker en leidt tot oplossingen die naadloos aansluiten bij uw situatie.

Makelaars thuis in agrarisch vastgoed
Groot netwerk agrariŽrs en andere contacten
Betrokken en vakbekwaam
Persoonlijke aandacht
Eerlijk en oprecht advies
Bijna 60 jaar ervaring in de dagelijkse praktijk

Van Den Bosch tot Lemmer

Veelzijdige kennis en kwaliteiten

De Koning & Witzier werkt sinds het voorjaar van 2019 samen met Leyten en Van der Linde in Dronten. Door deze samenwerking is ons team gegroeid en wordt kennis en ervaring gebundeld, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

De samenwerking met Leyten en Van Der Linde in Dronten zorgt ervoor dat het werkgebied, met de Flevopolder en de Noord Oost polder is uitgebreid. We bedienen nu klanten van Den Bosch tot aan Lemmer en beschikken over een nog groter netwerk aan agrariërs en goede zakenrelaties. We bedienen met name opdrachtgevers in Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland en een gedeelte van Gelderland. We beschikken dus over een groot werkgebied wat cruciaal is voor een goede aan-en verkoop van uw onroerend goed, dan wel voor de begeleiding bij onteigening en de verkoop van grond aan projectontwikkelaars en overheden, et cetera.