Ter uitbreiding van ons team is er op onze locatie in Waarder een uitdagende vacature beschikbaar

Junior makelaar/ taxateur

Wat bieden wij?
De Koning & Witzier is een bijzonder makelaarskantoor. Wij zijn specialisten in het landelijk gebied, (Agrarisch en Vrijstaand Wonen). We zijn praktisch en resultaatgericht ingesteld en vinden persoonlijke aandacht voor onze klanten vanzelfsprekend. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen in jouw functie door o.a. het volgen van vakinhoudelijke opleidingen/ cursussen. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een opleiding in een relevante richting zoals Vastgoed, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie.
 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt een analytisch inzicht en bent goed in het werken met cijfers.
 • Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.
 • Je hebt affiniteit met makelaardij/ agrarische sector.

Hoe ziet jouw dag eruit?

We vinden het belangrijk dat onze taxatieafdeling groeit. Je komt zaken tegen die je waarschijnlijk nog niet eerder tegengekomen bent. Zoals het taxeren van bijzondere objecten, zoals agrarische bedrijven maar ook een molen, een natuurterrein etc. Hoewel je werkdagen er altijd weer anders uitzien, vallen in ieder geval de volgende werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid:

 • Je werkt samen met een vakbekwame taxateur met het samenstellen van onderbouwde taxaties volgens de normen van de NRVT. In geval van woningen worden deze voorzien van een NWWI- validatie. Wij taxeren voor particulieren, agrariërs, banken, notarissen, ondernemers en accountants.
 • Je houdt je bezig met de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers.
 • Je handelt taxatieaanvragen af door opdrachtbrieven op te stellen en je maakt afspraken voor de opname. Je vraagt informatie op bij het kadaster en inventariseert vergunningen, bouwtekeningen en andere relevante documenten. Samen met de taxateur voer je de opnames/bezichtigingen uit.
 • Je volgt ontwikkelingen van vastgoedmarkt op de voet en zet concrete stappen om hier actief op in te spelen.
 • Tijdens je inwerkperiode assisteer je de senior makelaars en taxateurs.
 • Je voert diverse administratieve taken uit zoals het opstellen van pachtcontracten, het maken van brochures.

Er is veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief wat betreft de invulling van jouw werkzaamheden.

Wij bieden uitdagende functie waar je werkt met gemotiveerde collega's binnen een ambitieus team. Ben jij er klaar voor om jouw steentje bij te dragen om onze klanten verder te helpen? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur een sollicitatiebrief met CV naar Niek Doelman, n.doelman@koningwitzier.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Bel naar 0348- 502 224 of mail naar bovenstaand mailadres.