De Koning & Witzier en Leyten & Van Der Linde slaan de handen ineen!

De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met een belangrijke samenwerking. Nu is eindelijk het moment gekomen we met gepaste trots aan u bekend kunnen maken dat we sinds dit voorjaar samenwerken met Leyten & Van Der Linde Rentmeester en Makelaardij in Dronten! Dit is een grote stap, want ons werkgebied is in een klap uitgebreid tot aan Lemmer (Friesland!). Deze uitbreiding van het werkgebied en de groei van ons team, netwerk, deskundigheid en ervaring zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Leyten & Van der Linde

De Koning en Witzier werkt sinds dit voorjaar samen met Leyten en Van der Linde in Dronten. Door deze samenwerking is ons team gegroeid en wordt kennis en ervaring gebundeld, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Van Den Bosch tot Lemmer

Zoals u weet behoren de provincies Zuid-Holland, Utrecht en een gedeelte van Gelderland tot het werkgebied van De Koning en Witzier. De samenwerking met Leyten en Van Der Linde in Dronten zorgt ervoor dat het werkgebied, met de Flevopolder en de Noord Oost polder is uitgebreid. We bedienen nu klanten van Den Bosch tot aan Lemmer en beschikken over een nog groter netwerk aan agrariërs en goede zakenrelaties. Dit is cruciaal voor een goede aan-/ verkoop van uw onroerend goed, dan wel voor de begeleiding bij onteigening en de verkoop van grond aan projectontwikkelaars en overheden, et cetera.

Over Leyten & Van der Linde

De directheid van werken en het brede netwerk binnen en buiten Flevoland maakt dat dit kantoor zich in slechts 17 jaar heeft ontwikkeld tot een toonaangevend agrarische makelaarskantoor in de Flevopolder en de Noordoostpolder. Dit maakt Leyten & Van der Linde een aantrekkelijke en geschikte partij om mee samen te werken. Concreet betekent deze samenwerking dat één van onze collega’s, Pieter Doelman, 2 dagen in de week werkzaam is in Dronten. Ook directielid Niek Doelman is elke week in Dronten te vinden.

De Koning en Witzier en Leyten & Van der Linde zien er naar uit om u volledig te ontzorgen bij de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed, bedrijfsverplaatsingen, onteigeningen en taxaties.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?