Mijn favorieten

Agrarisch bedrijf verkopen of aankopen

Een melkveehouderij, landbouwbedrijf of een ander agrarisch bedrijf verkopen. U krijgt te maken met fiscale en juridische aspecten. Ook moet u moet iets weten van de  planologische ontwikkelingen in de regio, anders is het moeilijk een juiste keuze te maken. Kortom, u heeft een agrarisch makelaar nodig met kennis van zaken. De Koning & Witzier  is al meer dan 50 jaar actief op deze markt. Wij volgen de agrarische ontwikkelingen op de voet, hierdoor kunnen wij u deskundig adviseren over de situatie.
 

Verkoop agrarisch bedrijf

Onze makelaars kennen en verkennen kopers. Door middel van ons landelijk uitwisselingssysteem kunnen wij uw bedrijf zo presenteren dat potentiële kopers uit het hele land uw bedrijf weten te vinden. Of juist niet, als u liever via ‘stille verkoop’ uw bedrijf verkoopt. Behalve verkoop van het complete bedrijf zijn er ook andere varianten mogelijk: U wilt bijvoorbeeld wel blijven wonen. Wat gebeurt er dan met de productierechten en de landbouwgrond? Hoe zit het met de sloop van bedrijfsgebouwen en met bestemmingsplanwijzigingen? Wat zijn de fiscale gevolgen? Allemaal vragen waarop wij deskundige antwoorden kunnen geven. Wordt uw agrarisch bedrijf aangeboden als woning of worden de bedrijfsopstallen bestemd voor andere dan agrarische doelen? In dat geval kunnen onze gespecialiseerde makelaars van De Koning & Witzier Vrijstaand Wonen u bijstaan.
 

Verkoop landbouwgrond

Wilt u landbouwgrond verkopen of bent u betrokken bij (vrijwillige) kavelruil, dan kunt u bij onze makelaars terecht voor advies. Wij zijn volledig op de hoogte van de regionale en landelijke marktontwikkelingen. Komt u bij ons voor de verkoop van ‘warme grond’, dan wordt u altijd begeleid door een van onze senior makelaars.
 

Aankoop van agrarisch onroerend goed

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aankopen van agrarisch onroerend goed. Onze makelaars kennen of zoeken het object waarvoor u belangstelling heeft. Wij adviseren u over een reële aankoopprijs en gaan samen met u de onderhandeling in.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons.