Wielsekade 61 a Lopik

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Een unieke plek met een wereld aan mogelijkheden! Dit is jouw kans om de toekomst van je bedrijf vorm te geven op deze locatie aan de Wielsekade te Lopik. Dit is wat wij aanbieden.

“De Theelepelfabriek”
Jarenlang was dit dé productielocatie van Zilver- en metaalwarenfabriek Boonstoppel. Talloze theelepels zijn hier vervaardigd en nu is het te koop!

Wordt dit de nieuwe locatie van uw bedrijf op de rand van Lopik en in het buitengebied? Of pakt u de hele locatie aan en realiseert u hier een andere bestemming? Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken.

Hoofdlijnen:
– Bedrijvenbestemming met aanduiding metaalbewerkingsbedrijf van categorie 3.2
– (verouderde) bedrijfswoning en gebouwen
– Oppervlakte 2.065 m2 grond
– ca. 580 m2 bedrijfsgebouwen.

Woonhuis
Het woonhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1825 en eerlijk gezegd: sindsdien is er niet zo heel veel meer veranderd. Het is opgetrokken uit baksteen muren voorzien van stucwerk en een met pannen gedekt zadeldak. De vloer is van beton, de verdiepingsvloer van hout. De ramen zijn grotendeels van enkelglas. Totaal is de woning ca. 225 m3 groot.

Indeling: Entree met toegang tot keuken. Vanuit de keuken toegang tot slaapkamer met aansluitend de badkamer. Via de woonkamer is een extra kamer bereikbaar. Eerste verdieping via losse trap bereikbaar. Open ruimte / zolder.

De woning is bouwkundig slecht en heeft een zeer matige staat van onderhoud. Op termijn is vervangende nieuwbouw aan te raden.
De woning wordt in bewoonde staat (verhuurd) aangeboden.

Bedrijfsgebouwen
Op het terrein bevinden zich enkele bedrijfsgebouwen. Deze zijn allen verouderd en dienen feitelijk herbouwd te worden. De gezamenlijke oppervlakte is ca. 580 m2

Garage:
ca. 6,5 x 6,5 meter
Traditioneel gebouwd, fundering op staal, betonnen vloer en gevels afgewerkt met hout. Het dak is geïsoleerd en bedekt met
golfplaten.

Bedrijfsruimte:
ca. 29,5 x 11
Traditioneel gebouwd met houten spanten. Fundering op staal, gevels van hout (plint van betonblokken). Het dak is met ABC-golfplaten bedekt.

Afdak:
ca/ 10 x 14 meter
Houten spanten en het dak is bedekt met stalen profielbeplating.

Romny loods:
ca. 11 x 7 meter
Stalen profielbeplating.

Omgevingsplan & mogelijkheden:
Enkelbestemming: Bedrijf met dubbelstemming: Waarde-Archeologie 3.
Functieaanduiding: Specifieke vorm van bedrijf – metaalbewerkingsbedrijf van categorie 3.2.
Maatvoering: max. opp. 365 m2. (deels op grond van derden!)
Gebiedsaanduiding: overige zone – cultuurhistorische waarden; overige zone – primair agrarisch gebied, kleinschalig; vrijwaringszone – onderzoeksstation.

Het omgevingsplan geeft mogelijkheden voor andersoortige bedrijven in milieucategorie 1 en 2 of, voorzover vergelijkbaar in categorie 3.1. Nieuwbouw heeft een maximale bouwhoogte van 10 meter en een maximale goothoogte van 4,5 meter. Verder zijn er (algemene) wijzigingsbevoegdheden bij B&W naar bijvoorbeeld Wonen. Extra bouwkavel (s) lijkt daarbij niet onmogelijk!

Zie voor meer informatie:
omgevingswet.overheid.nl (ruimtelijkeplannen.nl) en/of raadpleeg de gemeente Lopik.

Op het perceel is gevestigd een erfdienstbaarheid van weg ten behoeve van de aanliggende woning nr 59a (percelen: Lopik G 323 & 2609).

Vraagprijs: op aanvraag
Aanvaarding: in overleg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Jan de Jong: 06- 538 969 73.

Vrijblijvende aanbieding
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Er is pas sprake van een overeenkomst, op het moment dat de opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van een gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
16 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Overig agrarisch
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 20 a 65 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lopik G 321
Oppervlakte
0 ha 3 a 10 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LPK00-G-321
Perceelnaam
Lopik G 2311
Oppervlakte
0 ha 17 a 55 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LPK00-G-2311
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?