Verkocht

Spijkse Kweldijk 5 nabij Heukelum

Verkocht

Omschrijving

Het perceel is nu in gebruik als grasland. Vanaf de weg (Spijkse Kweldijk nabij nr 5) is het perceel direct te bereiken via een dam. Er is geen ontsluiting op de achterliggende weg Landscheiding.
Kadastraal bekend: gemeente Vuren, sectie N, nummer 819, groot 20.002 m2, of wel 2.00.02 hectare. De grondsoort is volgens de bodemkaart rivierklei. Om het perceel zelf zijn sloten aanwezig. Aan de noordkant van het perceel zijn woningen gevestigd. Het perceel is belast met een publiekrechtelijke beperking op basis van Besluit op basis Monumentenwet 1988. Betrokken bestuursorgaan is De Staat (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Dit ziet vermoedelijk toe op het bouwwerk van de Hollandse Waterlinie, te weten het Keersluisje. Het object ligt op de rand van het perceel en heeft nauwelijks invloed op het gebruik als grasland. Voorts is er waarschijnlijk een kabel of leiding aanwezig want er is volgens het kadaster een BP ingeschreven ten behoeve van Gasunie Transport Services B.V.

Het perceel heeft de bestemming Agrarisch met waarden Natuur- en Landschapswaarden, dubbelbestemming Nieuwe Hollandse Waterlinie; Archeologie 2, 3 en 4; Leiding: gas, volgens het bestemmingsplan Buitengebied 2012 gemeente Lingewaal deels onherroepelijk in werking op 09-10-2012. Deze gronden zijn bestemd voor het behoud van het landschappelijke en cultuurhistorische waarde bestaande uit de openheid, het verkavelingspatroon c.q. slotenpatroon, graslandvegetaties en grienden. Voor verder specificatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente West Betuwe.

Vraagprijs: €170.000,-

Aanvaarding: in overleg, vrij van huur en pacht op 31 december 2021

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 0 a 2 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Vuren N 819
Oppervlakte
2 ha 0 a 2 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
VRN00-N-819
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?