Verkocht

Spieringweg 1143 **** Zwaanshoek

Verkocht

Omschrijving

UNIEK dat dit te koop is:

Schuur- en stallingsruimte (ca. 2.800 m²), met legio mogelijkheden…..

Kunt u wel ruimte gebruiken? Dan is dit wellicht iets voor u! In het buitengebied van Zwaanshoek, op een toplocatie nabij de grote steden en kustplaatsen staan deze ca. 2.800 m² schuren en stallen. Het geheel is bereikbaar via een eigen oprit en wordt omgeven door een royaal bestraat erf/terrein en perceel dierenweide met rijbak. De totale grondoppervlakte bedraagt ca.12.000 m² eigen grond (optioneel met woonhuis).

Situering:
Zwaanshoek is een Noord-Hollands dorp in de gemeente Haarlemmermeer, zeer gunstig gelegen t.o.v. verschillende uitvalswegen naar Schiphol en de grote steden Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Maar ook gelegen nabij de dorpen Heemstede/Bennebroek, Hoofddorp en Zandvoort, met diverse winkelcentra en sportfaciliteiten. In de nabije omgeving zijn de recreatiegebieden van het Haarlemmermeerse Bos en de Boseilanden. Ook de stranden van Noordwijk, Katwijk en Zandvoort liggen op fietsafstand.

Algemeen:
Deze locatie biedt u……landelijk werken, beleggingsaspecten ca. 1.000 m² is momenteel verhuurd.

Het houden van paarden en/of hobby vee, etc. En tevens een centrale ligging op korte afstand van Amsterdam!

Met een eigen oprit met elektrisch hekwerk bereikt u het perceel met zeer royaal erf/terrein ca. 7.500 m². De achtergelegen dierenweide heeft een oppervlakte van ca. 4.500 m².

Bedrijf/belegging:
Schuur, afm. ca. 14,10 x 15,10 m = 213 m², muurplaathoogte ca. 3,23 m en nokhoogte ca. 5,98 m, gebouwd van geïsoleerde sandwichpanelen op stenen voet met geïsoleerd sandwichpanelen dak. De schuur is v.v. 2 overheaddeuren (hoogte ca. 2,73 m en breedte ca. 4 m)

Schuur/stal: Links: afm. ca. 59,20 x 13,65 m = 808 m², muurplaathoogte ca. 2,88 m en nokhoogte ca. 5.15 m, gebouwd van steen met hout en damwand topgevel. Tussen: gedeelten met een totale afm. van ca. 46,20 x 8,32 m = 385 m² de voorzijde is gebouwd van steen en de achterzijde van damwand met geïsoleerd sandwichpanelen dak.
Rechts: afm. ca. 59,47 x 13,60 m = 808 m², muurplaathoogte ca. 2,95 m en nokhoogte ca. 5,31 m, gebouwd van steen met damwand topgevel en geïsoleerd sandwichpanelen dak, v.v. 4 overhead deuren. 50 % van de oppervlakte is verhuurd. De schuur is v.v. elektra incl. krachtstroom.

Loods, afm. ca. 40,60 x 15,03 m = 610 m², muurplaathoogte ca. 4 m en nokhoogte ca. 6 m, gebouwd van steen met damwand wanden en een volledig geïsoleerd damwand dak, v.v. een overheaddeur met een hoogte van ca. 3,63 m en een breedte van ca. 3,93 m.

Paardenstal, afm. ca. 9,21 x 5,20/3,04 m, gebouwd van hout. (is van huurder)Paddock (is van huurder)

Rijbak, afm. ca. 40 x 25 m (is van huurder)Het perceel is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en er is een bewakingssysteem aanwezig.

Voorzien van circa 149 zonnepanelen.
Stikstof: Op het bedrijf is 3.670 kg NH3 aanwezig. Dit is niet inbegrepen bij de prijsindicatie.

Bestemming:
De bestemming is agrarisch.
Vele gemeenten hanteren de Ruimte voor Ruimte regeling. Hiermee wil de gemeente het buitengebied ontstenen en verpaupering van het gebied tegen gaan.
Voor iedere 1000 m² ‘opstal bestemming’ kun je 1 woning terugbouwen. De gemeente Haarlemmermeer heeft ook de Ruimte voor Ruimte regeling van toepassing verklaart d.d. 20 maart 2012.In deze regeling is dit object aangemeld voor 3 nieuw te bouwen woningen.

Bron: Regeling 20 maart 2012 gemeente Haarlemmermeer

Vraagprijs is prijsindicatie.
Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Albert de Koning.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier Makelaars opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Overig agrarisch
Nevenfunctie
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 20 a 0 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Haarlemmermeer AE 4756
Oppervlakte
1 ha 20 a 0 ca
Perceel
HLM03-AE-4756
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?