Verkocht

Slingelandseweg Giessenburg

Verkocht

Omschrijving

Algemene informatie
Dit perceel ligt achter de Slinglandseweg 17A te Giessenburg. De toegang loopt via een vrij gelegen betonnen pad langs deze woning. De percelen zijn in gebruik als grasland en worden geliberaliseerd verpacht tot en met 31 december 2023. Vanaf 1 januari 2024 zijn deze percelen dus vrij van huur of pacht (mogelijk m.u.v. van het jacht- en visrecht).
De nieuwe eigenaar kan het perceel zelf gaan gebruiken of als belegger de pacht in de toekomst voort te zetten. De keuze is aan de koper.

Het geheel is ontsloten via een recht van overpad op de Slingelandseweg. Deze erfdienstbaarheid van uitweg loopt over het betonnen kavelpad. Langs de particuliere woning en schuur van Slingelandseweg 17A.

De aangeboden percelen cultuurgrond zijn kadastraal bekend gemeente Giessenburg, sectie K, nummers:
655: 2.97.87 ha.
657: 0.70.62 ha.
Totaal: 3.68.49 ha.

De percelen zijn vrij van herinrichtingsrente.
De waterschapslasten (2023) zijn ca. €115,- per hectare per jaar.

Bodemkaart
De percelen hebben de grondsoort Waardveengronden op bosveen (of eutroof broekveen) (kVb) en Waardveengronden op (meestal niet-gerijpte) zavel of klei, beginnend ondieper dan 1.2 m (kVk).

De percelen zijn in exploitatie als (blijvend) grasland. Het zijn 4 percelen omgeven door sloten m.u.v. van de scheidingsgrens met de achterbuurman aan de noordzijde, deze scheiding is “droog”. Om de percelen te ontsluiten kunt u nog een dam/brug aanleggen. Door een perceel loopt een betonnen kavelpad van ca. 3 meter breed.

Bestemmingsplan
De percelen vallen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Giessenlanden”, dat is vastgesteld 11 maart 2015 en inmiddels onherroepelijk. De percelen hebben de (enkel)bestemming: Agrarisch, dubbelbestemming: Waarde – Archeologie – 5. Er zijn geen mogelijkheden om te bouwen. Meer informatie via de gemeente Molenlanden of ruimtelijkeplannen.nl.

Vraagprijs: € 295.000,– k.k.
Aanvaarding: in overleg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Jan de Jong.

Vrijblijvende aanbieding
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Er is pas sprake van een overeenkomst, op het moment dat de opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van een gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
3 ha 68 a 49 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Giessenburg K 655
Oppervlakte
2 ha 97 a 87 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
GSB00-K-655
Perceelnaam
Giessenburg K 657
Oppervlakte
0 ha 70 a 62 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
GSB00-K-657
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?