Verkocht

Oud Schaik Leerdam

Verkocht

Omschrijving

Royaal perceel grond en bos aan het Oud Schaik in Leerdam.

Een perceel zoals dit komt slechts zelden te koop. U treft dit royale perceel grond en bos net buiten Leerdam, aan het Oud Schaik. Een royaal perceel natuurgrond om te laten, zoals het is, voor hobbymatig gebruik of wellicht een goede belegging?

Het perceel is totaal groot 26.522 m², of wel 2,65 hectare. Het geheel is omsloten door een slootje. Het perceel kan zowel in geheel als in delen worden verkocht. Nabij en naast het perceel liggen percelen met dezelfde bestemming (ga gerust eens kijken ter plaatse!) en woonpercelen met vrijstaande woningen (onderaan de Diefdijk). Tegen het perceel aan richting de Schoonrewoerd-zijde ligt de voormalige Gemeentelijke vuilstort (sinds jaar en dag niet meer als zodanig in gebruik). Deze – inmiddels grasweide – wordt nu begraasd door hobbyvee.

Bestemming
Volgens de geconsolideerde versie van het bestemmingsplan Buitengebied en herzieningen 2014 heeft het perceel een bestemming Natuur. Deze gronden zijn bestemd voor bosbouw en houtproductie (dit laatste dient wel ondergeschikt te zijn aan het bosbehoud en de landschappelijke en natuurwaarden). Extensief recreatief medegebruik is mogelijk. Ter ondersteuning worden voorzieningen zoals paden, banken, picknicktafel, bewegwijzering en dergelijke in het gebied toegestaan. Bebouwing van enige omvang is (nu) niet toegestaan. Een gedeelte van het perceel ligt ook in het Paraplubestemmingsplan Nieuwe Hollandse Waterlinie uit 2015. Voor verder specificatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Vijfheerenlanden.

Kortom…
Zoek je een ruime perceel grond en bos voor bijvoorbeeld hobbyvee of een belegging? Dan moet je hier echt eens komen kijken! Meer informatie? Neem contact op met de makelaar via (0345) 744 074.

Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in! Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega-aankoopmakelaars vind je op Funda en bij de NVM.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Nevenfunctie
Overig agrarisch
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leerdam B
Oppervlakte
0 ha 0 a 0 ca
Perceel
LDM00-B-
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?