Verkocht

Middenpolderweg Streefkerk

Verkocht

Omschrijving

Omschrijving cultuurgrond:
Percelen grasland verdeeld over twee kadastrale percelen van in totaal 2.56.00 ha. De percelen zijn via een erfdienstbaarheid over twee percelen ontsloten op de Fortweg die uiteindelijk uitkomt op de Middenpolderweg. De percelen zijn ontsloten vanaf het kadastrale perceel Streefkerk F 444 middels een brug over de wetering. Achterop het perceel F 513 is een kikkerpoel gerealiseerd met een dam om de kikkerpoel af te sluiten van de achterliggende sloot. De kikkerpoel moet in stand blijven en mag dus niet dicht worden gemaakt.
De cultuurgrond betreft veengrond. De laatste jaren zijn de percelen gebruikt voor grasland.
De kadastrale maat is 2.56.00 ha, de gemeten maat van de percelen is 2.23.42 ha.

Kadastrale gegevens:
Streefkerk, F 513, 1.54.20 ha.
Streefkerk, F 514, 1.01.80 ha.

Bestemmingsplan:
De percelen liggen in het bestemmingsplan Buitengebied Liesveld, onherroepelijk vastgesteld op 26 maart 2013 door de gemeente Molenwaard.
De percelen hebben de enkelbestemming Agrarisch met waarden, een dubbelbestemming – Waarde Archeologie 6 -8, een gebiedsaanduiding milieuzone – eendenkooi en een gebiedsaanduiding milieuzone – stiltegebied.

Algemene informatie:
Er is geen sprake van agrarisch natuurbeheer op de percelen. Op de percelen rusten geen zakelijke rechten. Zoals omschreven is er op perceel F 513 een kikkerpoel die in stand moet blijven. Voor de instandhouding van de kikkerpoel wordt ca. € 200 per jaar betaald. Jachtrecht: Onbekend
Ten behoeve van de ontsluiting van de percelen naar de Fortweg bestaat er een erfdienstbaarheid over perceel F 444 en F 446.

Verkoper heeft bij verkrijging van perceel F 513 in 2018 en F 514 in 2020 vrijstelling van overdrachtsbelasting aangevraagd op basis van artikel 15 lid 1q belasting rechtsverkeer. Verkoper heeft zich hierbij verplicht de grond 10 jaar agrarisch te gebruiken. Deze verplichting wordt doorgelegd aan een koper.

Vraagprijs:
Prijs op aanvraag.

Contactpersoon:
De behandeld makelaar is:
– Niek Doelman: 06 53 64 10 01, n.doelman@koningwitzier.nl
– Pieter Doelman: 06 36 48 37 70, p.doelman@koningwitzier.nl

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst, op het moment dat de opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van een gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 56 a 0 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Streefkerk F 514
Oppervlakte
1 ha 1 a 80 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SKK00-F-514
Perceelnaam
Streefkerk F 513
Oppervlakte
1 ha 54 a 20 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SKK00-F-513
Bekijk alle kenmerken

Media

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?