Verkocht

Middelweg 37 Tricht

Verkocht

Omschrijving

Fruitteeltbedrijf met ruim 11 ha huiskavel gelegen vlak bij de Linge!

De boerderij aan de Middelweg ligt uitstekend: Aan weerskanten vrij gelegen, rondom het bedrijf fruitboomgaarden aanwezig, maar ook vlakbij het dorp Tricht en Geldermalsen. Het bedrijf wordt actief uitgeoefend. Achter de bedrijfsopstallen maar ook aan de overkant van de weg is in totaal ruim 11 ha aan fruitopstanden aanwezig met verschillende soorten rassen.

Ligging
Tricht is een dorp in de gemeente West Betuwe. De Betuwe is het westelijk deel van de provincie Gelderland tussen rivieren De Waal, Nederrijn & de Lek. Tricht heeft ongeveer 2.140 inwoners in 839 woningen. Het buitengebied is in gebruik voor met name fruitteelt en veehouderij. In Tricht vindt u basisvoorzieningen zoals scholen, kerk en enkele winkels. De dorpsvereniging speelt een actieve rol. Tricht is goed bereikbaar en ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de A2 en A15. Ook met het openbaar vervoer is Tricht goed bereikbaar. Voor “grotere” zaken gaat men meestal naar het aangelegen Geldermalsen.

Woning
Vrijstaande woning, bouwjaar omstreeks 1978. De woning is goed onderhouden en is zeer ruim. De woning is opgetrokken met betonnen vloeren, gemetselde bakstenen spouwmuren, hardhouten kozijnen overwegend voorzien van dubbel glas. Het zadeldak is met hout onderschoten en gedekt met keramische dakpannen. Rondom de woning ligt een fraaie siertuin.
Afmetingen: Hoofdgebouw 12.5 x 8,3 m, aanbouw 3,77 x 4,77 m, Woonoppervlakte: ca. 225 m2. Inhoud 860 m3

Indeling
Begane grond: hal met meterkast en trapopgang, L-vormige woonkamer met houtkachel, kantoorruimte, slaapkamer, douche met wastafel, keuken voorzien van keramisch koken, genoeg kastruimte en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachineaansluiting en doorloop naar buiten en naar kelder.
Eerste verdieping, via vaste trap bereikbaar: vanuit de overloop (met dakkapel) zijn 3 slaapkamers aanwezig met vaste kasten, badkamer met ligbad, wc en wastafel, berging met CV-ketel.
Tweede verdieping: Vliering.

Bedrijfsgebouwen
Fruitloods: De fruitloods is van 1978. De afmetingen zijn 17,50 x 29,65 meter, met een oppervlakte van ca. 520 m2. De nokhoogte is ongeveer 6 meter. De gevels zijn van spouwmuren, op het dak liggen asbesthoudende golfplaten, dakisolatie d.m.v. dupanelplaten. De loods heeft stalen spanten en is voorzien van een betonnen vloer. De loods omvat een sorteerruimte, 3 koelcellen (capaciteit van 260.000 kg peren of 225.000 kg appels), machinekamer, een toilet en gewasbeschermingsmiddelenruimte

Machineloods: De machineloods is van 1981. De afmetingen zijn 25,25 x 12,97 en 13,43 x 5,74. Met een vloeroppervlakte van ca. 400 m2. De nokhoogte bedraagt ongeveer 7 meter. De gevels en het dakbedekking zijn van asbestgolfplaten. De vloer is van beton en de dragende constructie zijn stalen spanten.

Fustloods: De bouwjaar van de fustloods is 1991. De afmetingen zijn 20,89 x 14,77 meter. De vloeroppervlakte is ongeveer 310 m2. De nokhoogte van de fustloods is circa 7,5 meter. Er is een betonnen vloer in de fustloods en stalen spanten. De gevels zijn van damwandprofielplaten en het dakbedekking zijn van asbestvrije golfplaten. In de schuur is een overheaddeur aanwezig welke elektrisch kan worden bediend. De onderhoudstoestand van deze schuur is goed en de loods wordt gebruikt voor opslag van machines, materialen en kisten.

Gezamenlijke oppervlakte bedrijfsgebouwen is ca. 1.250 m2.

Landbouwgrond
De huiskavel ligt goed ontsloten, het grootste deel direct achter de bedrijfsgebouwen en 3,6 ha aan de overkant van de weg. Dit perceel komt aan de openbare weg, de percelen achter de bedrijfsgebouwen zijn ontsloten via het erf. De huiskavel met fruitteelt is ca. 10.17.70 ha (en het erf ca. 1,1 ha). Het geheel vormt een blok van 11.27.70. De fruitopstanden (appels en peren) zijn van verschillende pootjaren en verschillende rassen, zie brochure voor verdere toelichting.

Eventuele mogelijkheid om circa 10 ha fruitboomgaard (op een afstand van paar minuten rijden) bij de koop te betrekken, informeer naar de makelaar voor de mogelijkheden.

Bestemming
Het geheel heeft nu een agrarische bestemming. Ter plaatse van de gebouwen is een ruim bouwvlak van ca. 1,1 ha. In het bouwvlak is (planologisch) ruimte voor 1 bedrijfswoning van maximaal 750 m3 en de bedrijfsgebouwen met een goothoogte tot maximaal 6 meter en bouwhoogte van maximaal 10 meter. Dit plan geeft dus voldoende ontwikkelruimte voor zij die groter willen. Informeer bij de gemeente naar de mogelijkheden!

Verkoop in delen is bespreekbaar.
Collegiale verkoop met Van Brenk makelaardij.

Kortom…
Zoek je een fruitteeltbedrijf landelijk gelegen maar toch dichtbij het dorp, dan moet je dit bedrijf echt eens komen bekijken! Bezoek de locatie/omgeving om deze te ervaren. Neem vervolgens contact op met de makelaar voor het inplannen van een bezichtiging.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Tuinbouwbedrijf
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
11 ha 27 a 70 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Geldermalsen i 416
Oppervlakte
3 ha 60 a 10 ca
Perceel
GDM00-i-416
Perceelnaam
Geldermalsen i 333
Oppervlakte
0 ha 4 a 80 ca
Perceel
GDM00-i-333
Perceelnaam
Geldermalsen i 288
Oppervlakte
2 ha 28 a 70 ca
Perceel
GDM00-i-288
Perceelnaam
Geldermalsen i 289
Oppervlakte
3 ha 59 a 70 ca
Perceel
GDM00-i-289
Perceelnaam
Geldermalsen i 391
Oppervlakte
1 ha 74 a 40 ca
Perceel
GDM00-i-391
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?