Verkocht

Hofdijklaan 61 Oud Ade

Verkocht

Omschrijving

Het object is gelegen aan de Hofdijklaan in Oud-Ade. Aan de Hofdijklaan zijn diverse woonpercelen gelegen en aan het einde van de Hofdijklaan zijn twee agrarische bedrijven gevestigd.

Woonhuis:
Het woonhuis is gebouwd in 1965 en heeft een netto vloeroppervlak van ca. 195 m². De bruto inhoud van het woonhuis is ca. 747 m³
Het ruime woonhuis is een onderheide traditioneel gebouwde woning met een opgemetselde spouwmuur. De begane grond vloer van de woning betreft een betonvloer. De verdiepingsvloer is een houten vloer. Rondom de woning ligt een mooie siertuin.

Door de jaren heen zijn er in het woonhuis diverse keren verbouwingen geweest. Zo zijn de woonkamer, kantoor en keuken uitgebouwd. Later is de serre bij de keuken aangebouwd. In 1998 is het dak over het gehele huis vernieuwd en geïsoleerd en tegelijkertijd verhoogd waardoor er een mooie ruime verdieping met bergzolder is ontstaan. Alle verbouwingen zijn op een kwalitatief goede manier uitgevoerd.

Beneden zijn de ramen in houten kozijnen en boven zijn het kunstof kozijnen. De woning is aan de voorkant voorzien van HR-triple glas en de overige beglazing betreft dubbelglas. In de woning is vloerverwarming aanwezig in de keuken, hal en woonkamer. De overige ruimtes worden verwarmd middels radiatoren. De CV-ketel betreft een Intergas ketel uit 2011.

Vanaf het erf komt u aan de achterkant van de woning binnen in de serre.
Vanuit de serre komt u in de ruime woonkeuken.
De keuken is voorzien van de gebruikelijke inbouwapparatuur.
Vanuit de keuken komt u in de hal die toegang geeft tot het kantoor en aan de ruime en lichte woonkamer/eetkamer. Via de opgaande trap in de hal bereikt u de verdieping.

Op de verdieping komt u op een ruime overloop die toegang geeft tot vier ruime slaapkamers. Daarnaast geeft de overloop toegang tot de badkamer met douche en wastafels. Via een vlizotrap vanaf de overloop is er toegang tot de grote bergzolder.

Caravanstalling:
De caravanstalling is gebouwd in 1995 en heeft een oppervlakte van ca. 2.045 m². De afmetingen zijn ca. 65 meter lang en ca. 31 meter breed. Bij de bouw is de stalling onderheid met kleefpalen.

De stalling heeft aan de voor- en achterkant damwand profielplaten wanden. De andere wanden en het dak zijn van glas. Aan de voorkant van de kas zijn twee schuifdeuren die toegang geven tot de stalling. De vloer van de stalling is betegeld.

In de stalling staan caravans. De huidige capaciteit van de caravanstalling is ca. 110 caravans. Afhankelijk van de indeling van de caravanstalling zou deze capaciteit nog verhoogd kunnen worden.

Loods:
De loods is gebouwd in 2015 en heeft een oppervlak van ca. 605 m². De afmetingen van de loods zijn ca. 30 meter x ca. 21 meter. De loods is volledig onderheid.

De loods is gebouwd met een ‘kas’ onderbouw. De zijwanden zijn voorzien van damwandprofielplaten en de achterkant en het dak is gemaakt van sandwichpanelen met een dikte van 4 centimeter. De voorkant van de loods is over de gehele breedte voorzien van schuifdeuren. Het zijn totaal 9 schuifdeuren. De vloer van de loods is betegeld.

De loods wordt nu gebruikt als caravanstalling. Op dit moment staan er ca. 50 caravans in deze loods.

Recreatiepark:
Achterop het perceel ligt het recreatiepark. Op het park zijn totaal 53 plaatsen toegestaan volgens het bestemmingplan van ca. 240 m² per stuk. Op dit moment worden de percelen verhuurd aan particulieren. Op het perceel hebben particulieren zelf een stacaravan.
Op alle percelen zijn nuts voorzieningen aanwezig.

Vanaf de camping is er toegang tot het naastgelegen water waarbij er diverse aanlegsteigers zijn voor het aanleggen van een boot. Er is namelijk vaarverbinding met diverse waterplassen in de regio, dit betreffen onder andere ‘Wijde Aa’, ‘Braassemermeer’, ‘Westeinderplassen’, en de Kaag. De aanlegsteigers zijn ook opgenomen in het bestemmingsplan.

Voor de camping ligt een ruim verhard parkeerterrein met in totaal 53 parkeeplekken.

Kadastrale gegevens

Gemeente Sectie Nummer Oppervlakte
Alkemade L 1762 900 m²
Alkemade L 1763 7.524 m²
Alkemade L 1424 1.48.80 ha
Totaal 2.33.04 ha

Bestemmingsplan:
Het object valt onder Buitengebied West. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 17 juni 2013.

Perceel L 1762 waarop het woonhuis staat heeft de enkelbestemming Wonen, een dubbelbestemming Waarde – Archeologie 1.

Perceel L 1763 waar beide loodsen op staan heeft de enkelbestemming bedrijf. Er is een bedrijfscategorie toegestaan tot en met categorie 2. Daarnaast is er een dubbelbestemming Waarde – Archeologie 1 van toepassing. Op het perceel rust een functieaanduiding caravanstalling en een maximum bebouwd oppervlak van 2.400 m².

Perceel L 1424 heeft de enkelbesteming Recreatie. Op het perceel is verblijfsrecreatie tot categorie 3 toegestaan. Dit wil zeggen dat er een hoofdgebouw tot 60 m² is toegestaan, bijvoorbeeld stacaravans, chalets en recreatiewoningen. Er is een dubbelbestemming Waarde – Archeologie 1 van toepassing en achterop het perceel een dubbelbestemming Leiding – Hoogspanning. In het bestemmingsplan is een maximum van 55 recreatieve onderkomens op het perceel opgenomen.

Algemene informatie:

– Zowel de camping als de caravanstalling zijn nog in bedrijf. Op dit moment zijn er ca. 30
plaatsen verhuurd op de camping. In de caravanstallingen staan op dit moment ca. 160 caravans. Een koper neemt de huurders van zowel de camping als de caravanstalling over.
– Er is in oktober 2021 een bodemonderzoek gedaan. De conclusie hiervan luidt. “Grond en grondwater zijn maximaal licht verontreinigd, een normaal beeld voor de regio.
Geen belemmeringen dus voor een eigendomsoverdracht.”

Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Niek Doelman of Pieter Doelman.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier Makelaars opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Overig agrarisch
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 33 a 4 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Alkemade L 1424
Oppervlakte
1 ha 48 a 80 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AKM01-L-1424
Perceelnaam
Alkemade L 1762
Oppervlakte
0 ha 9 a 0 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AKM01-L-1762
Perceelnaam
Alkemade L 1763
Oppervlakte
0 ha 75 a 24 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AKM01-L-1763
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?