Verkocht

Benedeneind NZ 416 Benschop

Verkocht

Omschrijving

Ideaal perceel grasland ca. 14,5 ha

Het perceel is nu in gebruik als grasland. Vanaf Benedeneind NZ (tussen nummer 416 tot 418) ligt een brede toegangsdam naar het perceel. Via een verhard kavelpad bereikt u de percelen. De percelen zijn onderling verbonden met een dammen en een brug, waardoor alle achterliggende percelen goed en praktisch bereikbaar zijn.

Kadastraal bekend: gemeente Lopik, sectie E, nummer 61 (gedeeltelijk) en 347, groot ca. 144.570 m2, of wel 14.45.70 hectare. De grondsoort is in de volksmond veen. De bodemkaart benoemt ‘weideveengronden op bosveen’.

Om het perceel, en in het perceel zelf, zijn enkele sloten aanwezig. Er is een BP ingeschreven ten behoeve van Stedin Netten B.V., deze kabel ligt (voorzover bekend) aan de weg.

De percelen zijn de laatste jaren opgeknapt en opnieuw ingezaaid met gras

In het voorontwerp bestemmingsplan (van 27 mei 2021) is de bestemming Agrarisch met een dubbelbestemming Archeologie 5 en met gebiedsaanduiding agrarisch gebied met landschappelijke openheid en cultuurhistorische waarde. In het oude, nu nog vigerende plan Landelijk Gebied, dat u vindt op de website van de gemeente Lopik, is de bestemming ook agrarisch. Deze gronden zijn bestemd voor het behoud van het landschappelijke en cultuurhistorische waarde bestaande uit de openheid, het verkavelingspatroon c.q. slotenpatroon, graslandvegetaties en grienden. Voor verder specificatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Lopik.

Vraagprijs € 69.500 per ha, k.k.
Ca. 0,62 ha voorkop: op aanvraag.
Aanvaarding: In overleg

Bij verkoop zal een erfdienstbaarheid van weg gevestigd worden om te komen en te gaan naar de openbare weg ten gunste van dit perceel. Verkoper is voornemens de ca. 0,62 ha voorkop zelf te ontwikkelen. Tegen meerprijs (op aanvraag) is ook aankoop van het geheel bespreekbaar.
Jachtrecht is verhuurd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
14 ha 87 a 85 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lopik E 347
Oppervlakte
3 ha 21 a 70 ca
Perceel
LPK00-E-347
Perceelnaam
Lopik E 61
Oppervlakte
11 ha 66 a 15 ca
Perceel
LPK00-E-61
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?