U bent ook nu van harte welkom voor afspraken en/of bezichtigingen. Uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM en NVM. Bel ons gerust!

De Koning & Witzier Makelaar voor agrarisch vastgoed

Lachen als een boer die kiespijn heeft.. Dit spreekwoord komt in onze boeken niet voor. Als opdrachtgever van De Koning & Witzier kunt u met een gerust hart breeduit lachen. Omdat u zich gesteund voelt door objectieve adviezen en deskundige begeleiding in tal van situaties, zoals bij de aankoop en verkoop van agrarisch onroerend goed en fosfaatrechten, taxaties, onteigeningszaken, bedrijfsverplaatsing, emigratie etc. Al onze kennis, ervaring en contacten zetten we in om voor u het beste resultaat te bereiken. Dat is waar onze dienstverlening om draait.

Wij begrijpen wat er zich afspeelt in uw bedrijf

Bij De Koning & Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid al meer dan 57 jaar voorop, en dat is onze klanten in de agrarische sector niet onbekend gebleven; we hebben een loyale klantenkring.

Wij danken dit aan onze ervaring in uw dagelijkse praktijk. Als geen ander weten we wat voor u belangrijk is, met welke wetten en regelgeving u te maken heeft en voor welke problemen u kunt komen te staan. Dat praat een stuk makkelijker en leidt tot oplossingen die naadloos aansluiten bij uw situatie.

De Koning & Witzier Makelaars

Specialisten die uw vraagstukken bij de horens vatten!

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van onteigening, taxaties, juridische en fiscale zaken. Zo nodig werken we samen met externe deskundigen. Hierdoor kunnen we u een complete dienstverlening aanbieden, op deze manier worden uw belangen optimaal behartigd.

De Koning & Witzier Makelaars
Verkoopbegeleiding

Volledige ontzorging in het verkopen uw agrarisch vastgoed (NVM- makelaar)

Aankoopbegeleiding

Hulp bij het zoeken en aankopen van los land (losse grond) of een boerderij

Taxatie

NRVT/NVM/REV register taxateurs verzorgen uw taxatie zo nodig met NWWI validatie.

Onteigening

Hulp en advies bij onteigeningszaken

Fosfaatrechten

Bemiddeling bij de aankoop en verkoop of het leasen van fosfaatrechten (De fosfaatstroom)

Bedrijfsverplaatsing

Het verplaatsen van uw bedrijf binnen Nederland, Europa of de wereld (emigratie)

De Koning & Witzier Recent aanbod

Losse grond en mooie boerderijen te koop. Opzoek naar een mooie boerderij of losse grond?

Bekijk ons aanbod