Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Amsteldijk Zuid 203 A in Amstelveen 1188 VP

Amsteldijk Zuid 203 A

1188 VP Amstelveen
€ 1.295.000,- k.k.

Omschrijving

Heeft u altijd al royaal willen nieuwbouwen op een rustige plek vlakbij Amsterdam? Dan is deze kavel zeker iets voor u! Het perceel staat verdekt opgesteld met een oppervlak van maar liefst 5.650 m² eigen grond en een bouwvlak van 230 m² (!) grenzend aan de Amstel. Op het perceel staat nu een woning en een kleine stal voor geiten, kippen of ander kleinvee. Er is veel buitenruimte voor de dieren en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Heeft u altijd al royaal willen nieuwbouwen op een rustige plek vlakbij Amsterdam? Dan is deze kavel zeker iets voor u! Het perceel staat verdekt opgesteld met een oppervlak van maar liefst 5.650 m² eigen grond en een bouwvlak van 230 m² (!) grenzend aan de Amstel. Op het perceel staat nu een woning en een kleine stal voor geiten, kippen of ander kleinvee. Er is veel buitenruimte voor de dieren en achter in de tuin is een privé fruitkwekerij van omstreeks 100 m². Maar er is ook een prachtig aangelegde tuin met een grote vijver. De rust, de ruimte maar zeker ook de privacy zal u zéker opvallen! 

-  Er is een oprit met plaats voor ca. 4 auto's.
-  Mogelijkheden voor het realiseren van een zwembad.
-  Mogelijkheden voor het realiseren van een tennisbaan. 

In 2018 zijn bij de bestaande woning op dit perceel 34 zonnecollectoren geplaatst met een geïnstalleerde capaciteit van 9,1 KW. Deze leveren omstreeks 5.000 Kw per jaar. Deze panelen kunnen na de bouw worden herplaatst. Ook de CV ketel is vernieuwd, deze is dus ook van 2018 en kan ook worden herplaatst. 

Deze locatie in Amstelveen heeft een unieke en rustige ligging in een groene omgeving. Aan de noordwestkant is vanuit de tuin een beschermd vrij uitzicht over de Ringsloot en de landerijen. 
Op 10 auto-minuten treft u het Amsterdamse bos, waar u heerlijk kunt wandelen of recreëren. In de dorpskern van Amstelveen, waar u zó bent, treft u alle grote winkels en benodigde voorzieningen. Via de provinciale weg bent u in een mum van tijd bij de snelwegen. 

Oplevering en overige voorwaarden in overleg. 
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Jan Kok op 0 6 5 4 9 0 7 0 6 1

Vrijblijvende aanbieding: 
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 1.295.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 5650 m² Kadasteroppervlakte 5650 m² Kadastrale gegevens Gemeente Amstelveen Sectie K Perceelnummer 1231 Oppervlakte 5650 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Amsteldijk Zuid 203 A, 1188 VP Amstelveen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.