Verkocht

Lopikerweg oost 33 B Lopik

Verkocht

Omschrijving

LET OP: GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING WORDT ER MOMENTEEL EEN RESERVELIJST GEHANTEERD VOOR BEZICHTIGINGEN. Wilt u op de reservelijst? Mail dan uw naam, adres inclusief postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres naar: info@koningwitzier.nl

Leuke vrijstaande woning op ca. 700 meter van het dorp…

Aan de landelijke Lopikerweg Oost staat deze goed onderhouden vrijstaande woning met recente nieuwe verdieping en een wat oudere schuur achter het huis. Omgeven door een gezellige deels nieuw aangelegde tuin met een terras achter de woning, een grasveldje met appelbomen en op de oprit veel parkeergelegenheid! Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 760 m² eigen grond. Een mooie kans voor degenen die
vrijstaand willen wonen maar ook op korte afstand van het dorp!

Situering:
De woning is gelegen op korte afstand van het dorp. Lopik ligt midden in het Groene Hart, tussen Utrecht, Gouda en Schoonhoven, met een goede bereikbaarheid van bijvoorbeeld de A2 en A12.

De gezellige dorpskern van Lopik bevindt zich op korte afstand en daar vindt u o.a. winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, een huisartsenpraktijk, 3 basisscholen en kerken. Het zwembad en de sportschool/zaal zijn op loopafstand gelegen. Voor het voortgezet onderwijs kunt u onder meer terecht in Schoonhoven en IJsselstein of Gouda bijvoorbeeld. Vanuit Lopik is er een busverbinding naar Utrecht Centraal en Rotterdam Capelsebrug. In de directe omgeving van de woning zijn veel recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen en watersport.

Algemeen:
De oorspronkelijke woning is in 1966 traditioneel gebouwd van steen met pannen dak en ca. 4 jaar geleden is er een volledig nieuw en hoger dak met dakkapellen op de woning geplaatst. Hierdoor is er boven veel licht en ruimte ontstaan met verrassend ruime en mooie lichte slaapkamers. Alle ramen op de verdieping zijn voorzien van screens en eveneens 1 slaapkamer op de begane grond.

De woning heeft een inhoud van ca. 397 m³ en een woonoppervlakte van ca. 113 m².

Aan de voorzijde van de woning treft u leilindes, een gezellige en nieuw aangelegde voortuin met mooie bloemenborders en een gazon met appelbomen en aan de achterzijde een grinderf en een royaal terras. Op de oprit kunt u meerdere auto’s kwijt. Altijd handig!

Indeling:
Begane grond: entree/gang; gezellige woonkamer met leuk uitzicht; open keuken met L-vormige inbouwkeuken v.v. gasstel, afzuigschouw, vaatwasser, oven en koelkast; badkamer met wastafel met meubel, douche en toilet; slaapkamer; slaapkamer; halletje met trapopgang, wasruimte met wasmachine/drogeraansluiting en achteruitgang.

1e verdieping: ruime overloop met dakkapel, 2 vaste kasten waarvan 1 in gebruik als cv-ruimte, bergruimte onder de schuine kap en airco; 3 mooie lichte slaapkamers allen v.v. dakkapel en bergruimte onder de schuine kap.

2e verdieping: bevloerde vliering over de gehele woning, bereikbaar via een vlizotrap.

Schuurtjes:
Schuur, afmeting van ca. 4,61 x 2,95 meter, gebouwd van hout op stenen voet met asbestcementgolfplaten dak.
Schuur, afmeting van ca. 4,89 x 3,28 meter, gebouwd van hout op stenen voet met asbestcementgolfplaten dak.
Schuur, afmeting van ca. 4,03 x 2,98 meter, gebouwd van hout op stenen voet met zinken platen dak.
Schuur, afmeting van ca. 4,25 x 2,93 meter, gebouwd van hout op stenen voet met zinken platen dak en een afdakje.

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Peter van Rossem.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
114 m²
Perceel
760 m²
Inhoud
397 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lopik G 1406
Oppervlakte
760 m²
Perceel
LPK00-G-1406

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?